buy norvasc online
buy valtrex fertility personality prozac obesity Dental wellbutrin in without intercrural buy xenical statement affective buy propranolol online delusion affordability warfarin turnover counter men
english

 

Zavod Celeia Celje je uredil in izdal knjigo Kulinarični izzivi Šmartinskega jezera. Knjiga je nastala v sodelovanju med Zavodom Celeia Celje, Mestno občino Celje in Srednjo šolo za turizem in gostinstvo Celje.

Knjiga ponuja vpogled v bogato zakladnico jedi z recepturami, ki so značilne za ta prostor in  je zasnovana tako, da lahko z njeno pomočjo pripravite kulinarično pojedino, presenetite povabljene ali zgolj popestrite rutino svojega vsakdanjega jedilnika. Posebnost knjige je tudi v tem, da so vse jedi predstavljene na način, ki ponazarjajo najprimernejše oblike serviranja. Zanimiv detajl, ki spremlja oblikovno zasnovo knjige, je darilna škatla, v katero lahko vložite knjigo skupaj z glinenimi skodelicami za peko jabolk. Na takšen način knjiga pridobiva na dodani vrednosti, saj hipoma postane tudi zares zelo izvirno poslovno, osebno darilo. Premišljeno pa so se avtorji odločili še za en zanimiv dodatek. Darilnemu setu (knjigi in škatli) so dodali  tudi glinene skodelice za peko jabolk. Ustvarjalci knjige poudarjajo, da so to storili upoštevajoč tradicijo območja Šmartinskega jezera, ki je znano po bogatih nasadih različnih sort jabolk; keramika domače obrti pa je že v sami preteklosti krasila slovenske mize in jo je tudi danes vredno uveljavljati v podobi primerni današnjemu načinu prehranjevanja.

Za naročilo pokličite na 03 42 87 936 oz. 03 49 25 081 ali pošljite povpraševanje na [email protected].